Lyon si Milan nu au reusit decat un egal fara goluri, aseara, in prima mansa a sferturilor. Fara brazilianul Juninho, elevii lui Gerard Houllier nu s-au descurcat rau in fata ""rossonerilor"", insa nu au izbutit sa perforeze poarta lui Dida. De parte

Lyon si Milan nu au reusit decat un egal fara goluri, aseara, in prima mansa a sferturilor. Fara brazilianul Juninho, elevii lui Gerard Houllier nu s-au descurcat rau in fata ""rossonerilor"", insa nu au izbutit sa perforeze poarta lui Dida. De partea cealalta, nici Sevcenko, Gilardino si mai apoi Inzaghi nu au prins o zi prea buna. Pana la urma remiza ii multumeste pe francezi, dar si pe italieni, care vor avea ocazia sa transeze calificarea pe propriul teren. In celalalt meci al serii, Villarreal a crezut ca da lovitura pe ""San Siro"" dupa ce Forlan a deschis scorul in primul minut al jocului cu Inter. Numai ca Adriano si Martins au rasturnat situatia si ""nerazzurii"" au invins cu 2-1. Meciurile decisive vor avea loc saptamana viitoare.

REZULTATELE DE ASEARA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.