Directorul general al FRF, Ionut Lupescu (foto), a facut ieri mai multe precizari referitoare la sanctiunile dictate de Comisia de Disciplina dupa meciul Farul - Dinamo, dar si despre turneul din SUA. DREPTATE. Lupescu i-a luat apararea observator
Directorul general al FRF, Ionut Lupescu (foto), a facut ieri mai multe precizari referitoare la sanctiunile dictate de Comisia de Disciplina dupa meciul Farul - Dinamo, dar si despre turneul din SUA.
DREPTATE. Lupescu i-a luat apararea observatorului Daniel Prodan si s-a aratat surprins de atitudinea conducatorilor din Soseaua Stefan cel Mare, care au afirmat ca patronul Farului, Gheorghe Bosanceanu, si-a folosit influenta la nivelul CCA. ""Credeam ca s-a schimbat ceva la Dinamo de cand am plecat eu, dar m-am inselat. S-a spus ca Prodan nu avea experienta pentru a fi observator la o partida tensionata, doar nu o sa asteptam sa faca 60 de ani ca sa-l putem trimite la un astfel de meci. A res-pectat regulamentul cand a decis evacuarea galeriei di-namoviste"", a spus oficialul FRF.
TURNEU. Deranjat de comentariile potrivit carora turneul nationalei din SUA este o susanea, Lupescu a spus ca FRF nu are nici o legatura cu celelalte manifestari organizate de promotorul actiunii. ""Noi mergem acolo pentru trei meciuri importante. In delegatie vor fi decat 40 de persoane: jucatori si staful tehnic. Faptul ca nu platim transportul si ne alegem cu niste bani ne-a facut sa acceptam propunerea."" (Vicentiu Neagoe)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.