De multe ori, dragostea are gust de ciocolata. Chiar de ""Mousse au chocolat"". Cremoasa, cu iz dulce-amar, cu arome de rom sau vanilie, cu menta ori portocale sau cu nuci si cu struguri. Aflam gustul ei la Festivalul Ciocolatei organizat la World Trade Plaza incepand de astazi.

Duminica, 2 aprilie, degustarea de ciocolata poarta semnatura celei mai moderne reviste de gastronomie: BBC Good Food. Acolo vei putea fi alaturi de Cristiana Isopescu, redactorul-sef al revistei si de invitatii sai celebri din lumea gastronomiei rafinate, de maestrii de arta culinara si de vedete din showbiz-ul romanesc. Ziua Good Food incepe la ora 11:00, cu workshop-ul ""Dragostea si ciocolata"" si continua la 12:30 cu un demo si apoi cu un concurs de preparare a prajiturii Good Food. Un mousse au chocolat noir care sa intruneasca valorile Good Food: sa fie rapida, sa aiba stil si sa fie moderna. Jurnalul National si Revista Tango vor fi si ele prezente la eveniment si promit ca va rezerva niste surprize delicioase. Cu dedicatie speciala pentru iubitorii de arta.