Alexandru Andries a lansat ieri, la Libraria Carturesti, DVD-ul ""Editie Speciala"". ""E un produs cu totul nou"", spune artistul, ""cu atat mai mult cu cat nu e vorba doar de un DVD, ci de un pachet mai mare, care contine si un CD si care a fost man
Alexandru Andries a lansat ieri, la Libraria Carturesti, DVD-ul ""Editie Speciala"". ""E un produs cu totul nou"", spune artistul, ""cu atat mai mult cu cat nu e vorba doar de un DVD, ci de un pachet mai mare, care contine si un CD si care a fost manufacturat 100% in Germania, beneficiind astfel de conditii audio/video si grafice excelente"".
DVD-ul ""Editie Speciala"" s-a nascut din ideea spontana de-a promova concertul live - ""Comanda Speciala"" - din 5 decembrie anul trecut, desfasurat la TNB, si care face parte din seria de concerte anuale pe care Andries a lansat-o acum 11 ani. SURPRIZE. ""N-am intentionat sa inregistram concertul si sa-l lansam apoi in varianta asta"", spune Andries. ""Dar au fost apropiati din echipa noastra carora le-a trasnit ideea... Mai mult, DVD-ul aduce si alte surprize, galerii foto din concert si de la repetitii, probele de sunet si multe alte bonusuri! CD-ul care face parte din pachetul ""Editie Speciala"" contine cele cinci piese din concert interpretate atunci in prima auditie, dar inregistrate acum in conditii de studio: ""Vals cu tine"", ""Incurabil"", ""Toti barbatii sunt soferi"", ""Am intrebat un militian"" - cu participarea lui Nicu Alifantis, Mircea Baniciu si Virgil Iantu si ""Acru/Dulce"" - piesa care ar fi trebuit sa-ncheie concertul, dar n-a mai apucat, pentru ca artistul a uitat versurile acasa. Iata-l insa acum!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.