Incepand de ieri, alti doi castigatori ai concursului au devenit proprietari. Radu Gheorghe si Mihai Soare sunt cei doi fericiti (de-acum) posesori ai Daciilor Logan Diesel.
Radu are 51 de ani, este din Mihailesti, judetul Giurgiu, si este sofer profesionist. Masina primita este rosie, ""o culoare mai tinereasca"", spune el, si spera sa-i aduca noroc de un loc de munca, fiindca in prezent este somer. In ziua in care a castigat masina, Radu ne-a spus ca este mai degraba tentat sa o vanda, insa ieri, cand a intrat in posesia ei, nu mai era la fel de hotarat.
Mihai Soare este bucurestean, are 28 de ani. Cumpara zilnic Jurnalul National si Gazeta Sporturilor ""mai ales pentru informatii, dar si pentru concursuri"". Pentru ca urmeaza sa se insoare la 13 mai, Loganul castigat de la concursul nostru este ""cel mai frumos dar de nunta"". Noi ii uram casa de piatra!
Tot ieri, in Marea Finala,
s-au castigat doua Loganuri, cu taloane din Gazeta. In cadrul concursului ""Ia-ti Logan Diesel. Acum cu Jurnalul si Gazeta"", s-au castigat in total 34 de masini si mai sunt inca doua, pe care le puteti castiga astazi doar cu talonul din Jurnalul National.

Radu Gheorghe, din Mihailesti, jud. Giurgiu