Cu ocazia concertului din aceasta seara, Chilian isi anunta fanii ca il are ca invitat special pe marele muzician Mircea Florian si ca de la ora 20:00, la ARCUB ""vom pune impreuna o talpa Republicii Cocotiere Romania"". Si pentru ca tocmai azi,
Cu ocazia concertului din aceasta seara, Chilian isi anunta fanii ca il are ca invitat special pe marele muzician Mircea Florian si ca de la ora 20:00, la ARCUB ""vom pune impreuna o talpa Republicii Cocotiere Romania"".

Si pentru ca tocmai azi, cand se joaca ""meciul mileniului"" si-a gasit sa aiba spectacol, artistul ii lanseaza o provocare si celui dintai microbist al tarii: ""Chiar daca nu are legatura cu circul si painea, il astept pe presedintele Basescu (nu il invit, ca nu e spectacol gratuit) impreuna cu Ansamblul Girofarul sa «brazdeze» strazile Capitalei, pentru a nu intarzia la concertul care incepe la ora 20:00. Dar ii amintesc ca, spre deosebire de stadioane, in salile de spectacol nu se pot mesteca seminte."" Se stie ca de pe noul lui album s-a extras un nou single, ""Sa nu preacurvesti (Suflete de sluga)"", care intarzie sa fie ""auzit"" la radiourile FM. Intrebat despre acest aspect, Chilian a spus: ""Am primit foarte, foarte multe telefoane de la realizatori radio din tara care mi-au spus ca li s-a sugerat sa nu difuzeze piesa, deoarece «Florin Chilian strica imagi-nea Parlamentarului roman». Si cum e evident ca oamenii cu bani sunt sau parlamentari sau in stransa legatura cu acestia, de aici concluzia"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.