Editia de primavara a suplimentului ""Cum sa traiti bine!"" (foto), realizat de revista Saptamana Financiara, va ofara 80 de pagini de calitate, despre calitate.

Suplimentul lansat astazi pe piata se distribuie gratuit impreuna cu revista si contine sase sectiuni: locuinta, auto, haine& stil, gourmet, timp liber si gadget&IT.
Venirea primaverii este pretextul pentru care sunteti invitati sa va amenajati gradina si care sunt costurile la care o puteti face. Specialistii SFin va invita sa descoperiti si cateva specii de plante, arbusti si arbori care vor da gradinilor o imagine cu totul aparte.
AUTO. Daca tot am decis sa ne schimbam masina, suplimentul SFin prezinta topul celor mai tari masini ale momentului, garantate de BBC Top Gear Romania.
HAINE&STIL. Descoperiti moda primaverii alaturi de vedetele Antenei 1, Alessandra Stoicescu si Lucian Mindruta, care au acceptat invitatia de a face o scurta incursiune in tendintele modei din primavara 2006, in decorurile Hotelului Crowne Plaza din Bucuresti. Sectiunea Gourmet va rasfata cu preparate de Pasti.