Sportul isi continua seria rezultatelor spectaculoase din acest sezon. In fata unei asistente surprinzator de numeroase pentru stadionul din Regie, aproximativ 2.500 de spectatori, echipa lui Gheorghe Multescu a spulberat Jiul. RECITAL. Coordonat
Sportul isi continua seria rezultatelor spectaculoase din acest sezon. In fata unei asistente surprinzator de numeroase pentru stadionul din Regie, aproximativ 2.500 de spectatori, echipa lui Gheorghe Multescu a spulberat Jiul.

RECITAL. Coordonatorul Tiberiu Balan a deschis balul in minutul 22, transformand un penalti, pentru ca 12 minute mai tarziu acelasi Balan sa-l serveasca ideal pe golgeterul Ionut Mazilu, care a stabilit scorul pauzei la 2-0. Dacian Varga (a€™72) si Viorel Ferfelea (a€™86) au inchis tabela cu un incredibil 4-0. Antrenorul Jiului, Aurel Sunda, a contestat penalty-ul care a dus la deschiderea scorului. Inainte de meci s-a tinut un moment de reculegere, iar fotbalistii Sportului Studentesc au jucat cu banderole negre pe brat, in memoria fostilor mari jucatori ai echipei din Regie, Ion Munteanu si Nicolae Tanasescu, care au decedat in cursul saptamanii trecute. (Christian Silva)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.