Luna aprilie aduce o oferta bogata de locuri de munca pentru persoanele care-si cauta un nou job, dar si pentru tinerii care vor sa-si aprofundeze studiile. Tinerii interesati sa-si gaseasca un loc de munca, sa-si schimbe drumul in cariera sau

Luna aprilie aduce o oferta bogata de locuri de munca pentru persoanele care-si cauta un nou job, dar si pentru tinerii care vor sa-si aprofundeze studiile.

Tinerii interesati sa-si gaseasca un loc de munca, sa-si schimbe drumul in cariera sau pur si simplu cei care vor sa-si aprofundeze studiile la o universitate din strainatate pot participa la inceputul lunii aprilie la unul din cele trei targuri de locuri de munca, respectiv al universitatilor internationale, care vor avea loc in Bucuresti.
ARENELE CARIEREI. Un numar de 65 de companii, dintre cei mai mari angajatori din Romania, va participa la 30 martie-1 aprilie la Teatrul National din Bucuresti, la Galeriile Artexpo, la Arenele Carierei, targ de cariera dedicat tinerilor profesionisti care sunt in procesul de constructie a carierei.
Companiile participante cauta angajati pentru toate nivelurile de experienta, oferind aproximativ 400 de posturi incepand de la pozitii de practica, burse de excelenta, posturi pentru candidati fara experienta, pana la posturi care solicita 5 ani de experienta. Cateva dintre companiile participante sunt: BRD GSG, Raiffeisen Bank, Bancpost, Ernst&Young, KPMG, Coca-Cola HBC, Pepsi, Cosmote, IBM, Siemens, Dacia, Rompetrol, Pfizer s.a.
Tinerii isi pot trimite CV-ul online pe www.ecareer.ro sau se pot prezenta la targ pentru a cunoaste angajatorii. Domeniile reprezentate sunt: bancar (100 joburi), IT&C (100 joburi), constructii (50 joburi), inginerie (50 joburi), telecomunicatii (50 joburi), bunuri de larg consum (50 joburi), farmaceutice (30 joburi).
SLUJBE IN CAPITALA. Bursa generala a locurilor de munca organizata de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti la 7 aprilie in incinta Clubului Sportiv Scolar nr.2, din Sos. Pantelimon nr. 293, aduna anul acesta 138 de agenti economici cu o oferta de 2.950 de locuri de munca. Cele mai multe sunt pentru muncitori calificati - 1.695, dar sunt si slujbe pentru persoane cu studii superioare (203) si studii medii (614).

UNIVERSITATILE INTERNATIONALE, LA BUCURESTI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.