Un concert semnat Grigore Lese este intotdeauna unul ""de stare"", in care rafinamentul, autenticitatea si inalta tinuta artistica sunt garantate. Artistul va incerca sa recreeze, duminica, la Sala Radio, lumea satului romanesc de sfarsit de secol XI
Un concert semnat Grigore Lese este intotdeauna unul ""de stare"", in care rafinamentul, autenticitatea si inalta tinuta artistica sunt garantate. Artistul va incerca sa recreeze, duminica, la Sala Radio, lumea satului romanesc de sfarsit de secol XIX.
La Sala Mihail Jora a Radiodifuziunii Romane, Grigore Lese va sustine la 26 martie, de la ora 19:00, concertul Obarsii, organizat de Oficiul National pentru Cultul Eroilor si Societatea Romana de Radiodifuziune si produs de Fundatia Om Bun. ACTIVITATE. Grigore Lese a fost invitat la cele mai importante manifestari culturale de gen, precum Festivalul ""Vocile Lumii"", Bloomington, Indiana 1995, Festivalul Smithsoniana€™s Folk Live, Washington, 1999, Festivalul Montmartre, Paris, 2002, Festivalul ""Fest Der Kontinente"", 2003, ""Celebrarile Milenariului Abatiei Sf. Nil 1004-2004"" - Roma, 2003, ""Zilele Culturii Romane la Madrid"", 2004, Olimpiada Culturala de la Atena, 2004 sau Expozitia Mondiala de la Aichi, Japonia, 2005. Muzica sa asigura coloana sonora a filmului artistic ""The Pharaon"", 2003, realizat de regizorul sarb Sinisa Dragin si a fost folosita in drama istorica despre Regina Maria Stuard a Scotiei ""Ganpowder, Treason and Plot"", productie BBC 2004.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.