Shakira a anuntat ca isi va incepe noul turneu mondial in Spania in iunie. Turneul include nu mai putin de noua concerte in Europa, America Latina si SUA si se pare ca se va incheia spre sfarsitul anului. ""Am sa dau tot ce este mai bun din mine"", a

Shakira a anuntat ca isi va incepe noul turneu mondial in Spania in iunie. Turneul include nu mai putin de noua concerte in Europa, America Latina si SUA si se pare ca se va incheia spre sfarsitul anului. ""Am sa dau tot ce este mai bun din mine"", a spus artista.

Britney si-a rasfatat sotul
Britney Spears a cheltuit nu mai putin de 80.000 de dolari pentru petrecerea pe care a organizat-o de ziua sotului ei, Kevin Federline.
Mai mult, artista a inchiriat si un avion care sa transporte invitatii in Los Angeles, unde a avut loc marele festin. Cei doi amorezi au petrecut noaptea intr-un hotel din Venetia, unde apartamentul nuptial a costat-o 6.000 de dolari. Potrivit barfelor care au circulat de zor, Britney a stat mai tot timpul in bratele sotului ei.
Sheryl Crow a aparut in public
Sheryl Crow a aparut pentru prima data in public, dupa tratamentul efectuat cu succes impotriva cancerului la san, in cursul zilei de luni, 20 martie. Solista, de origine canadiana, a cantat alaturi de Chrissie Hynde si colegii acesteia din trupa The Pretenders la evenimentul ""Rock And Republic"", desfasurat in Los Angeles/SUA. Sheryl Crow, in varsta de 44 de ani, a fost operata pentru a-i fi indepartata tumora maligna in cursul lunii trecute, dupa care a efectuat chimioterapie. Cu ocazia evenimentului monden la care a cantat, Sheryl Crow a declarat: ""Acum fac totul pentru a ma vindeca complet. Am invatat sa traiesc sanatos si sa apreciez viata"".
Pink a fost atrasa de droguri
Pink a recunoscut ca in adolescenta a consumat heroina, dar a renuntat la acest drog la varsta de 16 ani, cand a inceput sa isi indrepte atentia catre muzica. Solista, al carei nume real este Alecia Moore, spune ca a vazut cu ochii ei ce pot face drogurile, avand in vedere ca trei dintre cei mai apropiati prieteni ai ei au incetat din viata in urma unor supradoze de droguri. ""Heroina este un lucru oribil. Am vazut cu ochii mei ce poate face acest drog si nu este placut. Eu nu eram dependenta, asa ca nu aveam nevoie de tratament specializat. Dar trebuie sa recunosc ca am incercat multe droguri. Mi-am condus pe ultimul drum trei prieteni din cauza heroinei. M-am lansat de droguri de Ziua Recunostintei in anul 1995 si de atunci nu m-am mai atins de droguri"", a spus Pink.
Lenny Kravitz, pe urmele lui Hendrix
Viata si moartea lui Jimi Hendrix vor constitui subiectul unui film biografic, iar Lenny Kravitz are cele mai mari sanse de a-l intruchipa pe celebrul muzician. Elle Von Lear este cea care a achizitionat drepturile pentru a folosi numele si inregistrarile lui Jimi Hendrix dupa un lung proces cu mostenitorii solistului. Primul lucru pe care Elle doreste sa il faca este un film biografic controversat. Ea doreste sa readuca in actualitate circumstantele in care Jimi Hendrix a murit, precizand ca moartea acestuia nu a fost asa cum pare. Mai mult, Von Lear doreste sa includa in film si perioada in care Hendrix si Sir Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones, au realizat cateva inregistrari cu putin timp inainte de moarte.

ROMANIAN TOP 100


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.