Stadionul ""Lia Manoliu"" va gazdui maine seara, de la ora 20:30, cel mai important duel al etapei a 18-a, intre campioana en-titre, Steaua, si ocupanta locului 3, Poli Timisoara. Aflata intr-o situatie ingrata, fara nici un gol inscris pe st

Stadionul ""Lia Manoliu"" va gazdui maine seara, de la ora 20:30, cel mai important duel al etapei a 18-a, intre campioana en-titre, Steaua,
si ocupanta locului 3, Poli Timisoara.

Aflata intr-o situatie ingrata, fara nici un gol inscris pe stadioanele din tara de la inceputul acestui an, trupa lui Cosmin Olaroiu este hotarata sa sparga gheata impotriva unei echipe transformata rapid in pretendenta la titlu, cu un start in forta si antrenata de fosta legenda a Stelei si a fotbalului romanesc, Gica Hagi.
INEFICACITATE. 0-1 cu Heerenveen, 0-0 cu Betis Sevilla, 0-0 cu FC Arges si 0-0 cu FC National. Acestea sunt rezultatele inregistrate de ros-albastrii in jocurile desfasurate in Romania. O ineficacitate alarmanta pentru o echipa care a punctat de sase ori in doua deplasari europene, din Cupa UEFA, 3-1 la Heerenveen si 3-0 la Sevilla.
ORGOLII. Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu a declarat: ""Din punctul meu de vedere, este un meci al orgoliilor, considerat derby. Vom intalni o echipa puternica, dornica de afirmare si va fi un meci spectaculos. S-au intarit mult si lucrul acesta se vede. Respect echipa din Timisoara si conducatorii lor. Nu e o razbu-nare"". In afara lui Iacob, in-disponibil pe un termen mai lung, Goian, Paraschiv si Bostina sunt incerti, dar au sanse de a juca maine.
FAIR-PLAY. La primul meci impotriva Stelei, antrenorul lui Poli, Gica Hagi, nasul de cununie al lui Gigi Becali, a oferit o declaratie plina de fair-play: ""Sper sa fim principalii protagonisti ai spectacolului. Nu avem nici o presiune. Ei sunt obligati sa castige, noi nu. Steaua e o echipa puternica, cu un lot bun, care si-a demonstrat deja valoarea. Spre deosebire de ei, noi mai avem de de-monstrat asta"".

REUTERS DENIGREAZA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.