Sony a prezentat zilele trecute cateva detalii despre viitoarea consola video PS3 (PlayStation 3). O data cu scoaterea pe piata a produsului, in noiembrie 2005 va fi lansat un serviciu gratuit pentru jocurile multiplayer. Dispozitivul va permite
Sony a prezentat zilele trecute cateva detalii despre viitoarea consola video PS3 (PlayStation 3).

O data cu scoaterea pe piata a produsului, in noiembrie 2005 va fi lansat un serviciu gratuit pentru jocurile multiplayer. Dispozitivul va permite efectuarea de conferinte vocale sau video, a declarat seful studiourilor de jocuri ale Sony, Phil Harrison, cu ocazia Game Developers Conference. La fel ca Xbox360, produsa de Microsoft, PS3 va fi insotita de un magazin virtual, de unde jucatorii vor putea descarca jocuri sau niveluri noi.
CALITATE - PRET. Din pacate, reprezentantii producatorului nu au nici un fel de detalii despre pretul PS3. Initial, consola trebuia sa fie scoasa pe piata primavara aceasta, dar producatorii sai au amanat comercializarea pentru sfarsitul toamnei.
Pentru a demonstra capabilitatile noii console, Harrison a prezentat cateva secvente: armate intregi au disparut in explozii, extraterestrii si-au pierdut viata si cateva masini au fost mitraliate. Imagini de o calitate impresionanta.
Exista cerere? Reprezentantii Sony spun ca sunt pregatiti sa livreze in jur de un milion de console PS3 pe luna. (Cristian Ionita)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.