CFR CLUJ. Aproximativ 100 de spectatori au asistat la primul antrenament efectuat de tehnicianul italian Cristiano Bergodi cu echipa clujeana. Sedinta de pregatire a durat doua ore, timp in care explicatiile tehnicianului au fost traduse de Renzo Rus

CFR CLUJ. Aproximativ 100 de spectatori au asistat la primul antrenament efectuat de tehnicianul italian Cristiano Bergodi cu echipa clujeana. Sedinta de pregatire a durat doua ore, timp in care explicatiile tehnicianului au fost traduse de Renzo Russo, impresarul fostului fotbalist de la Lazio, care urmeaza sa primeasca o functie administrativa in cadrul clubului. ""Nu vreau sa fac multe schimbari la echipa. Vom face totul cu calm, sa nu-i bulversam pe jucatori"", a spus Bergodi la finalul antrenamentului.

pANATHINAIKOS. Tehnicianul spaniol Victor Munoz (foto) se va ocupa de pregatirea echipei Panathinaikos Atena, adversara Rapidului in grupa G a Cupei UEFA, a anuntat ieri cotidianul Marca. Munoz, care a antrenat in sezonul trecut pe Real Zaragoza, va semna maine un contract pentru un an, cu optiune de prelungire. Rapid va intalni pe Panathinaikos Atena in etapa a patra a grupei G, in deplasare, la 29 sau 30 noiembrie.

DINAMO. Prima partida din grupa B a Cupei UEFA, programata la 2 noiembrie, impotriva echipei turce Besiktas, va fi condusa de Darko Ceferin (Slovenia). Ceferin a mai arbitrat in tara noastra meciul Rapid - Paris Saint Germain, din 26 septembrie 2001, intrerupt din cauza unei pene de curent. Altfel, clubul englez Tottenham Hotspur a anuntat ieri ca pretul biletelor pentru meciul cu Dinamo, din ultima etapa a grupei B, vor costa intre 19 si 71 de lire sterline. Partida dintre Tottenham si Dinamo va avea loc la Londra, la 13 sau 14 decembrie.

LYON. Mijlocasul
Florent Malouda si portarul Remy Vercoutre si-au prelungit pentru inca un an contractele cu Olympique Lyon, adversara Stelei in grupa E a Ligii
Campionilor. Intelegerea lui Malouda cu Lyon a devenit
valabila pana in 2011, in timp ce Vercoutre, rezerva lui Gregory Coupet, va sta la campioana Frantei pana in 2008.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.