Cel mai important week-end din ultimii 15 ani ai handbalului masculin romanesc a sosit. Astazi, Steaua si, maine, HCM Constanta vor incerca sa faca primii pasi catre calificarea in finalele Cupei Challenge si Cupei Cupelor. BUCURESTI. Dupa seara se
Cel mai important week-end din ultimii 15 ani ai handbalului masculin romanesc a sosit. Astazi, Steaua si, maine, HCM Constanta vor incerca sa faca primii pasi catre calificarea in finalele Cupei Challenge si Cupei Cupelor.
BUCURESTI. Dupa seara senzationala oferita de meciul din sferturi, cu Vardar, Steaua va incerca sa repete figura azi. De la ora 17:15, Sala Polivalenta va gazdui prima mansa a semifinalei Cupei Challenge, in care ros-albastrii antrenati de Vasile Stanga ii vor intalni pe croatii de la Agram-Medvescak Zagreb. Se asteapta ca fanii sa ia din nou cu asalt arena, fapt care ii incanta pe stelisti. ""La meciul cu Vardar, daca nu aveam suporterii, nu cred ca ne calificam. Ne-au transmis acea energie necesara performantei. Speram sa fie din nou alaturi de noi cu aceeasi ardoare"", a declarat Stanga.
CONSTANTA. Maine, tot de la ora 17:15, in Cupa Cupelor, elevii lui Aihan Omer vor avea o misiune mult mai dificila impotriva spaniolilor de la CBM Valladolid. ""Va fi un meci foarte greu, dar speram, cu sprijinul publicului, sa obtinem o victorie care sa ne confere prima sansa inaintea returului din Spania"", a declarat portarul celor de la HCM Constanta, Rudi Stanescu. Ambele intalniri vor fi transmise in direct de ProTV.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.