Concursul ""Ia-ti Logan Diesel. Acum, cu Jurnalul si Gazeta"" se apropie de etapa sa finala. De fapt, de Marea Finala! Toate Daciile Logan Diesel puse in joc pana acum, insa necastigate, sunt reportate in faza finala a concursului, iar vestea cea mai
Concursul ""Ia-ti Logan Diesel. Acum, cu Jurnalul si Gazeta"" se apropie de etapa sa finala. De fapt, de Marea Finala! Toate Daciile Logan Diesel puse in joc pana acum, insa necastigate, sunt reportate in faza finala a concursului, iar vestea cea mai importanta este ca regulile se modifica.

Astfel, in Marea Finala, concursul nostru nu mai ofera un Logan pe zi, ci toate masinile reportate, adica 18, pot fi castigate intr-o singura zi! La aceste premii se adauga Jackpotul, ale carui reguli nu se schimba: zilnic, cinci milioane de lei vechi pe zi, atat la Gazeta Sporturilor, cat si la Jurnalul National, si alte zece premii de cate un milion fiecare, la ambele publicatii. Banii necastigati se reporteaza, astfel ca premiile pot ajunge la sume considerabile: Carmen Gina Ionita (36), din Bucuresti, a castigat 93 de milioane de lei vechi - deocamdata cel mai mare castig de pana acum.
Ieri, Roxana Ionescu, vedeta postului Antena 1, a mers in parcul de masini in care Daciile Logan Diesel stau cuminti, in asteptarea castigatorilor. Roxana a sustinut aceasta campanie prin aparitia in spotul tv care a promovat concursul, asa ca, spune ea, razand, ""trebuia sa merg sa vad si premiile, daca tot am vorbit despre ele!"".
Roxana s-a plimbat printre masini si, ca sa se asigure ca nu doar caroseria si pneurile sunt la locul lor, si-a ales un Logan si si-a exersat talentele de soferita. ""Bine ca stiam ca nu are prea multa benzina, ca altfel scoteam Loganul in oras"", a spus Mama Natura dupa ce a condus una dintre masinile ce vor face un roman fericit in Marea Finala a concursului
""Ia-ti Logan Diesel. Acum, cu Jurnalul si Gazeta"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.