Dupa ce a pierdut pozitia de lider in Polonia, Dan Petrescu spune ca nu se simte in siguranta la Wisla Cracovia, mai ales ca patronul clubului a urmarit ultimul joc de campionat alaturi de un alt tehnician. Chiar daca pana acum nu a pierdut nici

Dupa ce a pierdut pozitia de lider in Polonia, Dan Petrescu spune ca nu se simte in siguranta la Wisla Cracovia, mai ales ca patronul clubului a urmarit ultimul joc de campionat alaturi de un alt tehnician.

Chiar daca pana acum nu a pierdut nici un meci oficial cu Wisla Cracovia, reusind doua victorii si un egal, Dan Petrescu nu are parte de liniste.
ZVON. Ziarul de scandal Fakt, care apare in Polonia, a publicat informatia potrivit careia ""Bursucul"" ar urma sa fie demis de catre patronul Boguslaw Cupial. Acesta a urmarit ultimul meci din campionat, de pe teren propriu, cu Odra, scor 1-0, alaturi de Franciszek Smuda, tehnician care acum este sub contract cu Zaglebie Lubin. Potrivit ziarului polonez, Dan Petrescu ar urma sa fie concediat deoarece patronul sau nu este multumit de rezultatele echipei de pana acum! Antrenorul a aflat si el de prezenta lui Smuda in loja sefului sau si a purtat o discutie in acest sens cu Boguslaw Cupial. ""Mi-a zis ca sunt buni prieteni. Smuda a mai antrenat Wisla si in 1999 a castigat campionatul"".

OCUPAT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.