Criminalitatea economica a devenit un fenomen complex care afecteaza nu numai ordinea de drept, ci insasi siguranta nationala, se arata in raportul prezentat ieri de deputatul conservator Adrian Mihei la reuniunea Comisiei pentru probleme economice d
Criminalitatea economica a devenit un fenomen complex care afecteaza nu numai ordinea de drept, ci insasi siguranta nationala, se arata in raportul prezentat ieri de deputatul conservator Adrian Mihei la reuniunea Comisiei pentru probleme economice din cadrul Adunarii parlamentare a cooperarii economice a Marii Negre.

Mihei a mai aratat ca economia subterana se alimenteaza din banii proveniti din traficul de droguri, de arme, din retelele de prostitutie, contrabanda, imigratie ilegala si evaziune fiscala. Toate acestea sunt posibile din cauza coruptiei la toate nivelurile, sustine Mihei. (Dana Piciu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.