In prezenta directorului sportiv al loturilor nationalei al FRF, Daniel Prodan, reprezentantii cluburilor Rapid si Steaua, alaturi de cei ai galeriilor, Jandarmeriei si ai Comisiei pentru Discriminare, Csaba Ferenc Asztalos, s-au intalnit ieri la Cas

In prezenta directorului sportiv al loturilor nationalei al FRF, Daniel Prodan, reprezentantii cluburilor Rapid si Steaua, alaturi de cei ai galeriilor, Jandarmeriei si ai Comisiei pentru Discriminare, Csaba Ferenc Asztalos, s-au intalnit ieri la Casa Fotbalului pentru a incheia un pact de neagresiune inaintea celor doua meciuri din sferturile de finala ale Cupei UEFA.

APELURI. Daniel Prodan a facut un apel catre suporteri, in principal pentru a nu crea probleme cu prilejul celor doua confruntari. ""Aceste meciuri trebuie sa se dispute intr-o maniera civilizata. Nu avem nevoie de scandaluri. Cred ca e important ca sportul sa fie cel mai bun diplomat al tarii"", a spus Prodan. La randul sau, Csaba Asztalos a spus: ""Incepand cu meciul tur vom promova campania «Lasa rasismul in ofsaid!». Romania e o tara civilizata si suporterii ar trebui sa se comporte ca atare"". Reprezentantul Jandarmeriei, generalul de brigada Olimpiodor Antonescu, a avertizat ca orice initiativa conflictuala va fi stopata. Reprezentantii celor doua cluburi, directorul executiv al Stelei, Valeriu Argaseala, si secretarul general al Rapidului, Constantin Zotta, si-au dat mana la finalul intalnirii.

ROS-ALBASTRII, FAVORITI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.