Rapid si-a acontat deja calificarea in finala Cupei Romaniei, invingand cu 4-1 pe divizionara B, Petrolul. La Constanta, Farul - FC National 1-0, dar totul se va juca la 26 aprilie, in Cotroceni. La 10 ani dupa trofeul castigat in fata Rapidu

Rapid si-a acontat deja calificarea in finala Cupei Romaniei, invingand cu 4-1 pe divizionara B, Petrolul. La Constanta, Farul - FC National 1-0, dar totul se va juca la 26 aprilie, in Cotroceni.

La 10 ani dupa trofeul castigat in fata Rapidului, pe Stadionul ""Lia Manoliu"", trupa jucatorului de atunci al Petrolului, Valeriu Rachita, a rezistat doar o repriza in Giulesti. Cu patru straini pe teren, ""gazarii"" au cedat insa in partea a doua, iar bucurestenii sunt aproape de a-si lua revansa in fata ploiestenilor.
DESCATUSARE. Dupa 1-1 la pauza, echipa lui Razvan Lucescu s-a dezlantuit in repriza secunda a confruntarii cu echipa clasata pe locul 5 in seria a doua din divizia secunda. In doar cinci minute, Daniel Niculae (a€™65), Viorel Moldovan (a€™67) si rezerva Lucian Burdujan (a€™72) au rezolvat problema intalnirii de aseara, dar si pe cea a calificarii in finala, spre deliciul fanilor giulesteni prezenti la meci in numar de 10.000. Se poate spune ca rapidistii au razbunat esecul de acum 10 ani, luandu-si revansa mult asteptata.
OPTIMISM. Desi echipa sa a invins doar cu 1-0, patro-nul Farului Constanta, armatorul Gheorghe Bosanceanu, s-a aratat foarte optimist la finele meciului cu FC National. ""Dupa acest rezultat avem 51% sanse de calificare. Ar fi fost mai bine daca reuseam sa marcam in primul sfert de ora, cand am avut mai multe ocazii, dar, chiar si asa, cred ca vom juca finala"", a spus patronul gruparii de pe Litoral.

SPION


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.