Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca (foto), a declarat ieri ca rezultatul de la alegerile pentru presedintia Camerei era previzibil, aratand ca cele 22 de voturi obtinute de Daniela Popa demonstreaza ca PC nu a facut nici o intelegere. ""Mi
Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca (foto), a declarat ieri ca rezultatul de la alegerile pentru presedintia Camerei era previzibil, aratand ca cele 22 de voturi obtinute de Daniela Popa demonstreaza ca PC nu a facut nici o intelegere.

""Mi se pare normal ca fiecare partid al acestei Coalitii sa aiba pareri proprii, sa si le sustina si sa fie respectate. De fiecare data cand PC a avut o initiativa buna - cum a fost votul uninominal, legea privind controlul averilor ce nu pot fi justificate, reducerea TVA pentru produsele alimentare de baza - ori nu a fost bagat in seama ori laurii au fost culesi de partidele mai mari. De fiecare data cand PC a avut o alta parere, toata lumea a sarit strigand ca suntem in afara Coalitiei. Vrem sa fim respectati"", a spus Ciuca. (D. P.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.