Ecourile confruntarii din Cotroceni nu s-au stins inca. Daca stelistii au contestat dur arbitrajul, patronul Nationalului, Constantin Iacov, a lansat o adevarata avalansa de acuze la adresa ros-albastrilor. Acuzele dure ale presedintelui grupar

Ecourile confruntarii din Cotroceni nu s-au stins inca. Daca stelistii au contestat dur arbitrajul, patronul Nationalului, Constantin Iacov, a lansat o adevarata avalansa de acuze la adresa ros-albastrilor.

Acuzele dure ale presedintelui gruparii din Parcul cu Platani au fost demontate atat dinspre Ghencea, cat mai ales de arbitri si de observatorul de joc. Directorul executiv al Stelei, Valeriu Argaseala, il va actiona in justitie pe Iacov.
ACUZE. Mai intai, Iacov a declarat ca il banuieste pe directorul executiv al Stelei, Valeriu Argaseala, care l-a cautat insistent la telefon pentru o tentativa de blat. Apoi a dezvaluit ca antrenorul Cosmin Olaroiu si capitanul Mirel Radoi l-ar fi lovit pe stoperul Cristian Sapunaru si pe un angajat al restaurantului din Cotroceni. Tot Iacov l-a acuzat pe managerul general al clubului din Ghencea, Mihai Stoica, de faptul ca ar fi intrat in cabina arbitrilor.
REPLICI. Cosmin Olaroiu a negat: ""Au fost doar niste altercatii verbale care n-au degenerat."" Mihai Stoica a infirmat si el spusele ""bancarului"". ""Nu am intrat in cabina arbitrilor. Am discutat doar in drumul spre cabina si i-am spus arbitrului ca ne-a refuzat doua penaltiuri."" Azi, Comisia de Disciplina a FRF va analiza memoriile aparute dupa acest meci: Steaua - impotriva lui Constantin Iacov, Nationalul contra Stelei si Dinamo - impotriva patronului Stelei, Gigi Becali, care ar fi spus ca ""in spatele arbitrajelor ostile se afla Dinamo"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.