Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, patronul postului de televiziune Realitatea TV, va plati 500.000 de euro pentru ca postul sa transmita meciul retur dintre Steaua si Rapid. In pret intra si partida pe care campionii ar urma sa o dispute in semifin

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, patronul postului de televiziune Realitatea TV, va plati 500.000 de euro pentru ca postul sa transmita meciul retur dintre Steaua si Rapid. In pret intra si partida pe care campionii ar urma sa o dispute in semifinale, daca se vor califica.

Sfertul de finala al Cupei UEFA, dintre Rapid si Steaua, nu reprezinta doar un duel intre cele doua formatii, ci si o lupta intre posturile de televiziune din Romania.
AFACERE. Realitatea TV a reusit sa obtina dreptul de televizare pentru meciul retur, programat pentru data de 6 aprilie. Prezent luni seara in emisiunea lui Madalin Io-nescu, de la National TV, finantatorul Stelei, Gigi Becali, a dezvaluit cum s-a realizat tranzactia cu postul de televiziune patronat de Sorin Ovidiu Vantu. ""M-a sunat Vantu si mi-a zis: «Gigi, stiu ca vei castiga sferturile de finala la Rapid. Vreau sa iti propun sa imi dai mie drepturile pentru semifinale. Este un business pentru care ofer 500.000 de euro». Am optiunea ca, daca Steaua nu se califica, sa pastrez banii. Asa ca pot obtine numai pentru sferturile de finala suma de o jumatate de milion de euro. «Daca nu te califici iti raman banii», asa mi-a zis Vantu"", a povestit stelistul. In ceea ce priveste meciul tur, acesta va fi transmis de catre postul Antena 1. George Copos a batut ieri palma cu televiziunea din Ba-neasa, care va plati pentru transmisie suma de 210.000 de euro. Ambele meciuri vor incepe la ora 20:30.

FRF ORGANIZEAZA ""DUBLA""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.