""Nu-mi vine sa cred! Deocamdata am senzatia ca plutesc"" - acestea sunt cuvintele Ceciliei Toma, castigatoarea Loganului Diesel de ieri, in cadrul concursului ""Ia-ti Logan Diesel. Acum, cu Jurnalul si Gazeta"". Cecilia are 24 de ani, este din

""Nu-mi vine sa cred! Deocamdata am senzatia ca plutesc"" - acestea sunt cuvintele Ceciliei Toma, castigatoarea Loganului Diesel de ieri, in cadrul concursului ""Ia-ti Logan Diesel. Acum, cu Jurnalul si Gazeta"".

Cecilia are 24 de ani, este din Galati, unde a terminat si Facultatea de Drept, iar acum lucreaza pe post de consilier juridic al unei firme.
Ieri a avut de facut un drum pana in Capitala si, pentru ca drumul dura ceva, si-a cumparat Jurnalul National pentru ca ""e cel mai consistent ziar, iar mie imi place sa fiu informata"", spune Cecilia. A razuit talonul din Jurnalul asa, intr-o doara, fiindca nu se astepta sa castige. Nu mica i-a fost mirarea sa constate ca seria de pe talonul ei si cea castigatoare, publicata in ziar, sunt identice. Si-a sunat mama, sa-i povesteasca ce i se intampla si a asteptat cu nerabdare sa coboare la destinatie si sa sune la redactie pentru a valida talonul castigator si pentru a-si revendica neasteptatul premiu.
EXAMEN. ""Pana imi iau carnet, tata o sa conduca si Dacia veche a familiei, dar si Loganul meu. Oricum, abia astept sa ma apuc de invatat pentru examen. La cata legislatie am invatat in anii de facultate, cartea galbena ar trebui sa fie floare la ureche"", ne-a spus Cecilia, asigurandu-ne insa ca va lua pregatirea pentru examenul de soferie ca pe un lucru extrem de serios.

JACKPOT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.