Marele actor Gheorghe Dinica a fost invitat sa joace si la Teatrul Foarte Mic din Bucuresti, alaturi de alte nume grele ale scenei romanesti, Magda Catone, Cornel Scripcaru si Mariana Mihut. Marele actor Gheorghe Dinica a fost invitat sa joace si
Marele actor Gheorghe Dinica a fost invitat sa joace si la Teatrul Foarte Mic din Bucuresti, alaturi de alte nume grele ale scenei romanesti, Magda Catone, Cornel Scripcaru si Mariana Mihut.

Marele actor Gheorghe Dinica a fost invitat sa joace si la Teatrul Foarte Mic din Bucuresti, alaturi de alte nume grele ale scenei romanesti, Magda Catone, Cornel Scripcaru si Mariana Mihut: ""Este vorba despre piesa «Incontestabila Ipocrizie», de Teodor Mazilu, regizata de Mihai Ionescu. Teodor Mazilu mi-a fost un prieten foarte drag, iar acesta este un spectacol comemorativ. Imi face o reala placere sa fac parte din distributia piesei. In plus, am fost placut surprins sa constat ca Mihai Ionescu este un tanar regizor foarte talentat"", marturiseste Dinica.
PRECIZARE. In ceea ce priveste declaratiile lui Nelu Ploiesteanu privind faptul ca va juca alaturi de Gheorghe Dinica intr-un spectacol, cel din urma a dorit sa vina cu o completare: ""Am ramas surprins afland declaratiile lui. Eu nu ma ocup cu lucruri d-astea, sa aduc oameni la teatru. Nu este treaba mea. Este adevarat ca am avut cu interpretul Nelu Ploiesteanu o discutie amicala si i-am zis ca, daca va fi nevoie de un lautar in vreun spectacol, il voi propune pe el. Dar nicidecum nu i-am promis ca as pune la cale un spectacol in care el sa joace alaturi de mine, in calitate de actor. Deci, e cu totul altceva"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.