Furios din cauza prestatiei brigazii de arbitri la meciul cu Nationalul, Gigi Becali e gata sa ia masuri. Finantatorul Stelei vrea arbitri straini la toate partidele ros-albastrilor in Divizia A si este dispus sa suporte toate cheltuielile din propri
Furios din cauza prestatiei brigazii de arbitri la meciul cu Nationalul, Gigi Becali e gata sa ia masuri. Finantatorul Stelei vrea arbitri straini la toate partidele ros-albastrilor in Divizia A si este dispus sa suporte toate cheltuielile din propriul buzunar.

IDEE. ""Nu mai am incredere in nici un arbitru roman, vreau arbitri straini, platesc eu tot. O sa propun la CCA acest lucru. Daca e, platesc pentru toata Divizia A, sa vina la toate meciurile arbitri straini. Toata lumea vrea arbitri corecti, dar se plange ca n-are de unde sa-i ia. Uite, platesc eu sa vina din strainatate"", a spus Becali. Presedintele CCA, Gheorghe Constantin, a afirmat insa ca aceasta este doar o propunere care trebuie analizata. ""Este greu de pus in practica asa ceva. Numai Federatia poate lua o asemenea decizie. In regulament exista un articol in care FRF, prin CCA, poate aduce arbitri straini la anumite meciuri"", a spus Constantin.
PROTEST. Oficialii Stelei au contestat dur maniera de arbitraj a centralului Alexandru Deaconu si a asistentului Nicolae Marodin la meciul cu FC National si chiar au cerut excluderea acestora din activitate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.