Dupa inceputul mai slab de retur, Cupa Romaniei a devenit principalul obiectiv al rapidistilor, care prin castigarea trofeului doresc sa-si asigure participarea in sezonul urmator al Cupei UEFA. GIULESTI. Antrenorul Razvan Lucescu si-a avertizat

Dupa inceputul mai slab de retur, Cupa Romaniei a devenit principalul obiectiv al rapidistilor, care prin castigarea trofeului doresc sa-si asigure participarea in sezonul urmator al Cupei UEFA.

GIULESTI. Antrenorul Razvan Lucescu si-a avertizat jucatorii sa trateze cu atentie dubla mansa cu Petrolul Ploiesti, divizionara B eliminand pana acum echipe puternice, precum Dinamo si Poli Timisoara. ""Acest meci trebuie tratat exact ca pe unul de cupa europeana. Petrolul evolueaza in esalonul secund, dar e un adversar periculos, capabil de mari surprize"", a spus Lucescu. ""Suntem foarte aproape de trofeu si n-avem voie sa irosim aceasta sansa. Vrem sa ne asiguram calificarea inca din prima mansa"", a declarat si Daniel Pancu, castigator al Cupei Romaniei in 1998 si 2002 cu Rapid. In schimb, pentru Viorel Moldovan, acesta ar fi primul trofeu de acest gen din cariera: ""Am luat doua titluri, in Franta si Elvetia, dar o cupa nationala n-am apucat sa cuceresc, sper sa sparg gheata acum"".
CONSTANTA. Antrenorul constantenilor, Momcilo Vukotici, spune ca echipa sa are sanse mari de calificare daca se impune astazi in fata ""bancarilor"". ""Important este sa batem, si, daca se poate, fara gol primit. Daca vom invinge, punem presiune pe National in retur, care va trebui sa se descopere pentru a recupera diferenta"", a spus Vukotici.

SEMIFINALE - TUR, AZI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.