PSD si-a imbogatit lista cu motiunile simple respinse la Camera Deputatilor. Motiunea ""Simptomele unei economii imbolnavite"", semnata de 59 de pesedisti, a fost respinsa ieri de plen cu 144 voturi ""impotriva"" si 86 ""pentru"", fiind a saptea din
PSD si-a imbogatit lista cu motiunile simple respinse la Camera Deputatilor. Motiunea ""Simptomele unei economii imbolnavite"", semnata de 59 de pesedisti, a fost respinsa ieri de plen cu 144 voturi ""impotriva"" si 86 ""pentru"", fiind a saptea din tot atatea depuse.

Desi aceasta motiune a fost declarata cea mai importanta dintre toate cele initiate pana acum, deputatii PSD nu au manifestat interes pentru aceasta. Bancile acestora au fost, de-a lungul celor trei ore de dezbateri, aproape goale, iar la vot au reusit sa se mobilizeze doar 65 de pesedisti din cei 112 ai grupului. Insa nici toti acestia prezenti nu au votat in favoarea motiunii. 62 de pesedisti au fost ""pentru"", unul ""impotriva"" - deputatul Eugen Bejinariu, iar alti doi nu au votat. Alaturi de PSD, pentru motiune s-au pronuntat si deputatii PRM, dar si doi ai puterii - Liviu Campanu (PNL) si Petrea Constantin (PD). Desi atmosfera a fost una apatica pe parcursul dezbaterii intregii motiuni, deputatii au iesit la atac pe alocuri. Printre acestia, deputatul PNL Horia Uioreanu, care a spus ca cel mai potrivit nume pentru motiunea pesedistilor este ""Varza"" si colegul sau de partid, Ioan Ghise, care a reluat teoria ca ""inca mai exista o problema de procedura"": ""Jos comunismul! Ramane cum am stabilit!"". (Lavinia Dimancea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.