Dupa ce saptamana trecuta au fost confiscate aproximativ doua tone de peste fara documente legale intr-o cherhana din localitatea Gorgova, de pe bratul Sulina, politia de frontiera a anuntat ieri confiscarea altor 2.000 de kilograme pescuite ilegal d
Dupa ce saptamana trecuta au fost confiscate aproximativ doua tone de peste fara documente legale intr-o cherhana din localitatea Gorgova, de pe bratul Sulina, politia de frontiera a anuntat ieri confiscarea altor 2.000 de kilograme pescuite ilegal din lacul Razim, in sudul Rezervatiei Biosferei.
De asemenea, in zona Mila 23 au fost capturate de la braconieri alte 100 de kilograme de peste. De la inceputul acestui an, de cand autoritatile au permis accesul pe balta a asociatiilor de pescari, iar paza concesionarilor a fost considerabil redusa, tone intregi de peste prins ilegal au fost confiscate de organele de control. Iar cifrele reprezinta doar capturile descoperite. Tot pestele a fost confiscat si va fi pus in vanzare la Tulcea. Capturile impresionante care cresc de la saptamana la saptamana dovedesc faptul ca anuntul autoritatilor, potrivit caruia pescarii vor pazi Delta de braconieri nu are nici o acoperire in realitate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.