Exista niste baieti ""care e din PSD"" si acum, de cand cu vidul asta de putere de pe la ei din partid, ""apare"" pe la televizor si ""spune"" ce ""vrea"" ei. Nu este numai ""care este"", pentru simplul motiv ca e mai multi si mai populari ca niciodata. Pana mai ieri, Marean, Michi, Marian de la Focsani si Toni au fost ciuca mistourilor nationale de tot felul.
Presa, presa divina si diafana, i-a tavalit ani de-a randul de le-au sarit fulgii si chiar penele. Faptul ca atata amar de vreme presa n-a dat doi bani pe ei
nu-i impiedica pe colegii nostri sa faca din ei acum adevarati eroi, cel putin ai PSD, adevarate stindarde de lupta impotriva coruptiei. Am trait s-o vedem si
p-asta: Vanghelie si Oprisan, procurorii morali in PSD si staruri de bulevard pana la caderea intunericului! E prea mult, e prea de tot si parca ar trebui sa fim ceva mai atenti la paparudele care, vezi Doamne, aduc ploaia binefacatoare in PSD ca sa spele toate pacatele. Sigur, ar fi o prostie sa credem ca ""care este"" l-a executat pe Adrian Nastase. Sa fim seriosi! Adrian Nastase s-a executat singur! Dar totusi sa ajungem sa vedem cum camerele de luat vederi se bat pe profilul de zeita antica uitata in beci al lui Vanghelie depaseste imaginatia noastra oricat ar fi ea de bolnava. Cat despre Toni, ca tot veni vorba de el in propozitie ceva mai devreme, ce-ar mai fi de spus? Nimic, absolut nimic!
Alta pata de culoare a PSD-ului care a iesit la suprafata ca soarele pe frunte de cand cu luptele intestine e Michi Voicu. Reprezentantul din Parlament al rromilor, care-au avut noroc in viata, Medelin, si-a luat in serios rolul sau de a nu spune nimic si a anuntat natiunea ca vrea sa fie seful PSD. Cu alte cuvinte, a vrut el sa spuna: daca a ajuns Geoana presedinte, el de ce n-ar ajunge? Chiar asa? Pana la urma, si Vanghelie poate sa incerce, avand in vedere popularitatea sa in randul presei. Cica e o batalie la usa lui Marean intre ziaristii care vor sa-i ia un interviu despre curvele mici, de cartier, si pestii mari, de salon. Succes!