Meciul din Cotroceni s-a incheiat cum nu se putea mai rau pentru echipa din Ghencea, care a irosit doua puncte importante si l-a pierdut pe atacantul Victoras Iacob pentru restul acestui sezon. In minutul 60 al confruntarii cu FC National, Iacob a

Meciul din Cotroceni s-a incheiat cum nu se putea mai rau pentru echipa din Ghencea, care a irosit doua puncte importante si l-a pierdut pe atacantul Victoras Iacob pentru restul acestui sezon.

In minutul 60 al confruntarii cu FC National, Iacob a plonjat incercand sa reia cu capul o centrare, insa a fost lovit, involuntar, in plina figura de stoperul ""bancarilor"" Ovidiu Burca. In urma ciocnirii, masivul atacant stelist a aterizat exact pe umarul drept, alegandu-se cu o fractura de clavicula, cu deplasare.
INDISPONIBIL. Cu pometele tumefiat, plin de sange si cu bratul drept imobilizat, Iacob a fost transportat de urgenta la Spitalul Militar. Initial, jucatorul ros-albastrilor trebuia sa fie supus duminica seara unei interventii chirurgicale, dar doctorii au considerat ca, pentru moment, este necesara doar aplicarea pentru cateva zile a unui bandaj special. Victoras Iacob va fi indisponibil pentru cel putin o luna si jumatate, urmand a rata ""dubla"" cu Rapid din sferturile Cupei UEFA, dar si restul partidelor din returul Diviziei A.
VICTIME. Nici Daniel Oprita, inlocuitorul lui Iacob, n-a scapat prea ieftin, fiind lovit dur la tampla de un adversar. Si mijlocasul Sorin Paraschiv a terminat jocul din Cotroceni cu un bandaj la cap, pentru ca imediat dupa meci sa fie operat la ureche, fiind diagnosticat cu plaga retroauriculara deschisa. De precizat ca si Goian a fost victima unei contracturi musculare, fiind inlocuit inca din prima repriza. Daca Iacob este pierdut pentru restul sezonului, accidentarile lui Sorin Paraschiv si Dorin Goian vor necesita doar o zi de repaus.

ATAC LA ARBITRI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.