Senatorul Serban Mihailescu a intrat sub tirul procurorilor anticoruptie, pe urmele lui Adrian Nastase. Fost sef al Secretariatului General al Guvernului Nastase si fost vicepresedinte PSD, Mihailescu a fost ieri invinuit oficial de anchetatorii DNA
Senatorul Serban Mihailescu a intrat sub tirul procurorilor anticoruptie, pe urmele lui Adrian Nastase. Fost sef al Secretariatului General al Guvernului Nastase si fost vicepresedinte PSD, Mihailescu a fost ieri invinuit oficial de anchetatorii DNA pentru infractiuni asimilate faptelor de coruptie. Potrivit comunicatului institutiei, si el si-ar fi folosit influenta data de functia politica, pentru a obtine, in folos propriu, 11 arme de vanatoare in valoare de peste 250 de milioane de lei vechi.
DE LA ""CRAP"". Procurorii au ajuns la ""Micki"" de la ""crapul"" Fanel Pavalache, fostul sau consilier personal, aflat in inchisoare cu o condamnare de patru ani, pentru coruptie in legatura cu Banca Internationala a Religiilor. Potrivit anchetatorilor, Mihailescu a obtinut armele in primavara anului 2002 de la Pavalache. Procurorii sustin ca el a fost ajutat de Marin Bucur, presedintele Asociatiei de Vanatoare ""Cerbul Bucuresti"". Urmarirea penala impotriva celor doi a fost inceputa la 15 martie, iar ieri le-au fost aduse la cunostinta invinuirile.
APARARE. Senatorul Mihailescu s-a dus fara avocat la intalnirea cu procurorii DNA. El ne-a declarat aseara ca nu are nici o legatura cu acuzatiile formulate la adresa sa. ""Nu am vazut nici o arma, nu am luat, nu am dat. Nu am avut niciodata. Nu am nici un fel de cunostinta despre o asemenea tranzactie. Nu am recunoscut nimic din acest denunt facut din inchisoare de Pavalache. Am cerut termen pentru pregatirea apararii"", a spus Serban Mihailescu.
(Violeta Fotache, Miruna Pasa)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.