Victoria de la Targu-Jiu, precum si semiesecurile rivalelor Steaua si Rapid fac sa creasca sperantele jucatorilor si oficialilor dinamovisti care se gandesc la invincibilitate si la fotbalul-spectacol.

Distantati la doua puncte in fruntea Diviziei A, ""cainii"" sustin ca parcursul din Cupa UEFA al Stelei si Rapidului poate fi folosit ca o arma importanta pentru castigarea campionatului.
MOTIV. Autorul golului doi al dinamovistilor la Targu-Jiu, Claudiu Niculescu, pare sa fi descoperit motivul prestatiilor neconvingatoare ale celor doua rivale in partidele din campionat: ""Steaua si Rapid au clacat din cauza oboselii acumulate in jocurile din Cupa UEFA. Invingatoarea dintre ele poate ajunge in finala si, de ce nu, sa castige. Nu voi merge pe stadion, dar cu siguranta ma voi uita la televizor. Nu am fost eu la alte meciuri mai importante, nu o sa ma duc acum sa vad Steaua - Rapid. Noi avem mult de munca, dar va fi greu. Au ramas doar doua-trei echipe care se bat la titlu. Printre acestea se numara si Timisoara. Usor-usor se vor regla si problemele noastre pe care le-am avut pana acum"", a spus Niculescu.
PROMISIUNE. Directorul executiv al gruparii din Stefan cel Mare, Cristian Borcea, s-a aratat incantat de jocul prestat de Dinamo pe terenul Pandurilor. ""Important este ca am castigat. Am vazut ca fotbalistii s-au daruit, au avut o alta mentalitate si cred ca echipa va creste ca si joc de la meci la meci. In curand, cu liniste si cu munca, vom redeveni formatia spectaculoasa care place fanilor. Asteptam cu incredere meciul de la Constanta, unde trebuie neaparat sa invingem pentru a ne mentine avansul in clasament."" Intrebat daca va mai da curs ofertei prietenului sau Marius Vizer, care l-ar dori finantator la echipa maghiara Matav Sopron, Borcea a raspuns: ""Acum am multa treaba la Dinamo, nu ma intereseaza altceva"".

REALISM