Meciurile-tur din semifinalele Cupei Romaniei se vor disputa maine: Rapid - Petrolul (ora 20:30, Pro TV) si Farul - FC National (ora 18:00). AMINTIRI. Ramasi in lupta in toate cele trei competitii la care au luat startul, campionat, Cupa Roman
Meciurile-tur din semifinalele Cupei Romaniei se vor disputa maine: Rapid - Petrolul (ora 20:30, Pro TV) si Farul - FC National (ora 18:00).

AMINTIRI. Ramasi in lupta in toate cele trei competitii la care au luat startul, campionat, Cupa Romaniei si Cupa UEFA, giulestenii joaca pentru un loc in ultimul act cu divizionara secunda Petrolul Ploiesti. Partida este o reeditare a finalei din 1995, cand ploiestenii s-au impus cu 5-3 la penaltiuri. Actualul antrenor al Petrolului, Valeriu Rachita, si-a amintit cu placere de acea partida, in care a transformat lovitura de departajare decisiva. ""Este o sansa uriasa pentru Petrolul sa realizeze o performanta importanta, dupa ce ani de-a randul s-a zbatut in anonimat. Daca tin bine minte, si acum 11 ani, la acea finala, tot Rapidul era considerata mare favorita, dar Petrolul a castigat trofeul. Speram sa se repete istoria de atunci. Avem o echipa tanara si ambitioasa, cunoastem Rapidul si cred ca ii putem contracara"", a spus Rachita.
STRAINI. In cealalta semifinala se vor intalni echipele din Divizia A pregatite de antrenori straini, Farul si FC National. ""Am urmarit pe FC National in meciul cu Steaua. Am vazut o echipa puternica, cu o mare putere de lupta, bine organizata la nivel defensiv. Dar cred ca ne putem califica daca jucam foarte bine in ambele manse"", a spus tehnicianul Farului, Momcilo Vukotici.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.