Regia Autonoma de Administrare a Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) va fi restructurata prin privatizarea activelor aflate in portofoliul regiei.
Aceasta ar urma sa pastreze doar serviciile pentru protocolul de stat, a declarat ieri
Regia Autonoma de Administrare a Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) va fi restructurata prin privatizarea activelor aflate in portofoliul regiei.
Aceasta ar urma sa pastreze doar serviciile pentru protocolul de stat, a declarat ieri premierul Calin Popescu Tariceanu. Activele RA-APPS vor trece in portofoliul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS). ""Trebuie sa privatizam foarte multe active, atat timp cat mai valoreaza ceva. Toate proprietatile si terenurile revendicate pe drept trebuie restituite fostilor proprietari, fara a se mai accepta smecheriile din ultimii ani facute cu cercul de afaceristi bine cunoscut, care propuneau proprietarilor veritabili sa le cumpere drepturile litigioase si obtineau imobilele"", a adaugat premierul. Conform acestuia, in administrarea RA-APPS sunt hoteluri de pe litoral altadata celebre, unde acum, din cauza gestiunii defectuoase, calitatea serviciilor este clasificata la o singura stea. ""Gestiunea asigurata de RA-APPS nu este una eficace, deoarece avem cheltuieli foarte mari, astfel ca regia trebuie restructurata si redusa la o dimensiune minima, strict esentiala, care sa asigure protocolul de stat"", a spus Tariceanu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.