Jose Mourinho trece prin momente mai putin placute. Chelsea a pierdut duminica seara in campionat, 0-1 cu Fulham. In prealabil, presa engleza scrisese ca antrenorul portughez va parasi gruparea londoneza la finalul sezonului.
SPECULATII. Sunday Mirror sustine ca Jose Mourinho va pleca de la Chelsea ca urmare a unor conflicte cu patronul Roman Abramovici. Publicatia engleza mentioneaza ca oficialii clubului s-au gandit deja la un succesor, in persoana olandezului Guus Hiddink. Sunday Mirror precizeaza ca plecarea lui Mourinho, cel mai probabil la Inter Milano, a fost confirmata de trei surse de incredere - un membru al staff-ului tehnic al echipei londoneze, un reprezentant al administratiei clubului si un responsabil din Premiership. Portughezul spune insa ca toate acestea sunt simple speculatii si a dat asigurari ca in sezonul viitor se va afla tot la Chelsea.
ANCHETA. Desi a invins pe Chelsea, Fulham are si ea probleme. Conducerea clubului a deschis o ancheta, dupa ce suporterii au intrat pe teren la finalul meciului cu formatia lui Mourinho. Politia a arestat cativa fani, iar gruparea engleza risca sa fie amendata. ""Am aflat ca au avut loc ceva incidente si ca au fost unul sau doi idioti pe teren. Nu este loc pentru idioti la Fulham"", a declarat nervos managerul Chris Coleman.