Ce inseamna sa-ti doresti ceva cu adevarat! Elena Baguci din comuna Chirnogi a cucerit lumea! Romancele incep sa confirme faptul ca in modelling se poate intra fara bani si fara pile. Dar cu multa ambitie, cu frumusete si... putin noroc. El

Ce inseamna sa-ti doresti ceva cu adevarat! Elena Baguci din comuna
Chirnogi a cucerit lumea!

Romancele incep sa confirme faptul ca in modelling se poate intra fara bani si fara pile. Dar cu multa ambitie, cu frumusete si... putin noroc.
Elena Baguci si-a inceput cariera de model la varsta de 14 ani si jumatate. Parintii au adus-o la un concurs organizat de Agentia MRA la Bucuresti. Se intampla in 2001. Frumoasa bruneta s-a nascut intr-o comuna de langa Oltenita, in Chirnogi, si a vrut intotdeauna sa vina in Capitala cand ""va fi mare"". A participat la Festivalul National de Moda de la Iasi in noiembrie 2001, unde a castigat locul 3, impreuna cu un alt viitor model de succes: Catrinel Menghia.

SUCCES! La numai 15 ani, Elena obtinea primul sau contract international la Milano, unde, dupa nici doua saptamani, era deja confirmata sa intre in prezentarea de moda de la Giorgio Armani. A fost prima ei mare aparitie dupa cele cateva care le-a avut la Bucuresti, inainte de a pleca din tara. Ulterior a prins contracte in Paris, New York, Los Angeles, Miami, Tokyo, Hamburg, Viena, Barcelona, Madrid, Londra si a avut sedinte foto in atatea orase, incat doar enumerarea acestora ar umple cateva pagini. A prezentat pentru mai toti marii designeri ai lumii si pentru case renumite: Valentino, Dior, Ungaro, Gucci, Ralph Laurent, Vera Wong, Donna Karan, Calvin Klein, Marc Jacobs, Paco Rabanne, Givenchy, Chanel si multe, multe altele. A pozat pentru reviste faimoase: Elle, Vogue Franta, Vogue Rusia, Vogue Germania, Vogue Portugalia, Vogue Spania,


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.