Din motive care-mi scapa, forumul editorialelor mele se acceseaza extrem de greu. E un cosmar sa astepti minute in sir pentru a vedea daca injuraturile la adresa ta au progresat, fie si cu un milimetru, peste nivelul de clisee al gropii de gunoi sau
Din motive care-mi scapa, forumul editorialelor mele se acceseaza extrem de greu. E un cosmar sa astepti minute in sir pentru a vedea daca injuraturile la adresa ta au progresat, fie si cu un milimetru, peste nivelul de clisee al gropii de gunoi sau daca un clasic al acestui taifas pe internet (cum ar fi Danka, muscamor, mari, Hera, Fanul lui Base, cuculete) e sau nu de acord cu opinia ta din varianta tiparita.
Am facut totusi un efort si am parcurs mesajele din aceasta saptamana, spunandu-mi ca voi renunta nu numai la comentarea de sambata, dar si la lectura mesajelor daca redactia nu rezolva problema revenirii la rapiditatea accesarii anterioare.
Din multimea subiectelor discutate de forumisti in aceasta saptamana mi-a retinut atentia, cum era si de asteptat, situatia creata in PSD de executarea lui Adrian Nastase in stil mafiot la Hotel Confort.
Cineva care iscaleste Danka si e deosebit de activ posteaza un adevarat editorial, starnind nu numai ironiile unor colegi de Forum, dar si suspiciunea ca sub acest nick s-ar ascunde subsemnatul. Din substantiala sa analiza, am retinut randurile dedicate viitorului PSD.
""Cred ca congresul asteptat la PSD va aduce schimbari majore, este chiar foarte posibil ca PSD sa se scindeze. Un prim grup va fi acela condus de Ion Iliescu, cu o orientare politica de stanga si care va avea un puternic aliat in Partidul Romania Mare. Sa nu uitam de partidele mici socialiste si comuniste care se gudura pe la usa Parlamentului in frunte cu Petre Roman. Iliescu ii va lua pe toti sub aripa lui protectoare si probabil ca vor atinge un 15-20% din optiunile electoratului. Se va numi acest partid «Socialist»? Foarte posibil (a€¦).""
Deja celebrul Fanul lui Base nici nu vrea sa auda de un congres extraordinar. Vrea insa unul la PNL. Normal, ar spune adversarii sai de pe Forum, cei care il impung din cand in cand pentru fanatismul sau pro-Basescu, un congres de rasturnare a gruparii Patriciu e tot ce-si doreste domnul presedinte:
""Ce congres sa mai faca pesedistii? Sunt toti o gasca de banditi, iar cei care cat de cat mai valoreaza ceva, cum ar fi Ioan Rus sau Vasile Puscas, nu au o baza solida de sprijin printre membrii de partid, mai ales cei importanti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.