La doar cateva zile de la momentul in care au detonat prima ""bomba"" a returului, invingand Dinamo la Bucuresti cu 3-0, Otelul s-a impiedicat acasa de ""Poli"" Iasi. SEMIESEC. Partida de ieri a reprezentat revenirea galatenilor pe stadionul traditi

La doar cateva zile de la momentul in care au detonat prima ""bomba"" a returului, invingand Dinamo la Bucuresti cu 3-0, Otelul s-a impiedicat acasa de ""Poli"" Iasi.
SEMIESEC. Partida de ieri a reprezentat revenirea galatenilor pe stadionul traditional, care s-a aflat intr-un amplu proces de renovare in ultimul an si jumatate. In fata a 8.000 de spectatori insa, elevii lui Petre Grigoras au fost departe de evolutia din prima etapa a returului. Prima repriza a fost de-a dreptul plictisitoare, cele doua echipe trimitand fiecare doar cate doua suturi spre poarta adversa. Cea mai mare ocazie din aceasta parte a jocului le-a apartinut iesenilor, dar Iurisniti a trimis putin peste transversala dupa o executie de finete. In repriza secunda a meciului, tot oaspetii au irosit o buna oportunitate prin Onofras, dar campionul ratarilor a fost ex-dinamovistul Alexandru Baltoi, care a ratat doua ocazii uriase, ambele din pozitie de singur cu portarul. Finalul a consfintit o remiza alba care aproape anuleaza victoria Otelului contra lui Dinamo, galatenii ramanand in continuare fara nici o victorie pe teren propriu in aceasta editie de campionat si cu un ""adevar"" foarte deteriorat.

DIVIZIA A - ETAPA A 17-A


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.