Judecatorii bacauani au decis ieri sa incredinteze de urgenta unui asistent maternal profesionist ingrijirea Marianei, fetita de 2 ani si jumatate care era tinuta de bunicii ei intr-un tarc acoperit cu o plasa de sarma. Mama fetitei poate sa faca r

Judecatorii bacauani au decis ieri sa incredinteze de urgenta unui asistent maternal profesionist ingrijirea Marianei, fetita de 2 ani si jumatate care era tinuta de bunicii ei intr-un tarc acoperit cu o plasa de sarma.
Mama fetitei poate sa faca recurs in 10 de zile de la pronuntarea acestei decizii. Cert este ca imediat dupa citirea sentintei o masina a Directiei Generale de Protectie a Copilului a pornit catre satul bacauan Galeri, locul unde au casa bunicii fetei. Asistentii sociali vor lua copilul si il vor incredinta unui asistent maternal profesionist, care a fost anuntat deja despre decizia judecatorilor. Incredintarea ingrijirii ei catre un asistent maternal profesionist s-a facut pe termen nelimitat, dar in nu mai putin de 30 de zile de la data pronuntarii. Asta intrucat intr-o luna asistentii sociali vor putea face o reevaluare psihosociala a membrilor familiei, dar si a conditiilor de viata. Copilul va putea fi reincredintat mamei numai in cazul in care ea va solicita acest lucru. Intrebata daca va face recurs la decizia judecatorilor, mama fetitei a refuzat initial printre hohote de plans sa vorbeasca. Mai apoi ea a declarat ca impreuna cu concubinul, care se va muta cu ea in Galeri, va face tot posibilul sa-si recapete copilul inapoi.

INTERES


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.