Hotarat lucru, Capitala este campioana la castigatori de Logan Diesel in cadrul concursului organizat de Jurnalul National si Gazeta Sporturilor!

Laura Mara Diaconeasa, de 29 de ani, este castigatoarea Loganului de joi, cu un talon din Jurnalul National. Laura este casatorita cu Costel si lucreaza ca bibliotecara la BNR.
In general, nu prea e mare consumatoare de presa, dar joi, atrasa de coperta ziarului, a cumparat un ziar Jurnalul National. Nu s-a grabit sa razuiasca talonul, mai ales ca e destul de sceptica, spune ea, in ceea ce priveste castigurile... instant. A comparat seria talonului cu cea din ziar abia dupa-amiaza, cand a ajuns acasa. Primul care a aflat de castig a fost tatal Laurei, iar apoi catelul familei, caniche-ul Pufy (Laura insista ca Pufy radea de bucurie la aflarea vestii). Abia apoi si-a sunat sotul - care n-a crezut ca au castigat pana nu ne-au vizitat la redactie, ieri.
Laura are carnet si conduce, destul de frecvent, masina familiei, o marca celebra de productie germana. Cu Loganul de la Jurnalul inca nu s-au decis ce vor face, dar deocamdata sunt de parere ca-l vor pastra. Vorba aceea, fiecare cu masina lui!