Ei bine, acesta ar fi subiectul noii premiere semnate Grigore Gonta. Premiera nu va avea loc la TNB, asa cum v-ati fi asteptat, ci la Teatrul Nottara, astazi, cu incepere de la ora 19:00. ""Piscina de la miezul noptii"" este o piesa semnata de Pet
Ei bine, acesta ar fi subiectul noii premiere semnate Grigore Gonta. Premiera nu va avea loc la TNB, asa cum v-ati fi asteptat, ci la Teatrul Nottara, astazi, cu incepere de la ora 19:00.

""Piscina de la miezul noptii"" este o piesa semnata de Peter Karvas, o productie ""Teatrul meu"" si ii are in distributie pe Marin Moraru, Eugenia Maci, Tania Popa, Marius Bodochi (foto), Dumitru Rucareanu, Razvan Oprea, Mariana Liurca. Scenografia este semnata de Doina Levinta. ""Piscina de la miezul noptii"" este o comedie despre cum, uneori, e posibil sa-ti gasesti, neasteptat, locul in viata si care incanta publicul prin spiritualitatea replicii, prin haz si suspans. (Sebastian S. Eduard)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.