Ca urmare a interesului trezit de aceasta forma de training, un nou seminar si workshop pe tema comunicarii nonviolente in mediul de afaceri vor fi sustinute de Eva Rambala, coordonator al Centrelor de Comunicare Nonviolenta pentru Europa Centrala si
Ca urmare a interesului trezit de aceasta forma de training, un nou seminar si workshop pe tema comunicarii nonviolente in mediul de afaceri vor fi sustinute de Eva Rambala, coordonator al Centrelor de Comunicare Nonviolenta pentru Europa Centrala si de Est.

Eva Rambala s-a format alaturi de initiatorul acestei metode, Marshall Rosenberg, care a pus bazele metodei in anii a€™60. Din anul 2000, Eva Rambala a sustinut seminarii in peste 25 de tari, in paralel cu munca de consultanta pentru companiile dornice sa imbunatateasca relatiile si comunicarea dintre conducere si angajati.
PRINCIPII. Comunicarea nonviolenta la locul de munca ofera principii de comunicare care, motivand cu adevarat angajatii, contribuie la gradul de eficienta al companiei. Cuvintele-cheie ale acestei metode sunt: compasiunea, respectul reciproc, intelegerea, increderea, libertatea de exprimare. Despre prima sa vizita in Romania, in noiembrie 2005, Eva Rambala ne-a declarat: ""In ciuda barierei lingvistice care a fost usor depasita cu ajutorul traducerii, am avut un dialog extrem de direct si de incitant.
Ceea ce m-a surprins placut la romani, comparativ cu alte popoare pe care le-am vizitat, au fost spontaneitatea si buna dispozitie, puterea pe care am simtit-o in ei de a trece peste greutati cu zambetul pe buze. Iar asta nu veti gasi foarte usor in Ungaria, de pilda"".
TARGET. In privinta zilelor de workshop pe care le va sustine, Eva Rambala a spus: ""Se adreseaza in primul rand persoanelor interesate sa aiba o comunicare mai buna si mai multe satisfactii in plan profesional. Cei mai multi dintre noi petrec la serviciu cel putin opt ore pe zi. Toata tensiunea care se acumuleaza aici ajunge, mai devreme sau mai tarziu, sa se rasfranga negativ asupra tuturor relatiilor"".
Eva Rambala este prezenta in Romania la invitatia Elena Francisc Publishing. Seminarul se va desfasura in zilele de 24-26 martie, la Hotel Class din Bucuresti. (Eliza Dumitrescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.