Cristi Chivu a avut parte de o zi de miercuri destul de intunecata. Fundasul Romei s-a accidentat in partida cu Middlesbrough din Cupa UEFA, iar echipa sa a pierdut calificarea in sferturi. ""Giallorossi"" au invins cu 2-1 pe ""Olimpico"", dar ma

Cristi Chivu a avut parte de o zi de miercuri destul de intunecata. Fundasul Romei s-a accidentat in partida cu Middlesbrough din Cupa UEFA, iar echipa sa a pierdut calificarea in sferturi.

""Giallorossi"" au invins cu 2-1 pe ""Olimpico"", dar mai departe merge formatia engleza, castigatoare in tur cu 1-0. Imediat dupa meci, Chivu a fost supus unui control medical si i s-a descoperit o entorsa la genunchiul stang, care i-a afectat si ligamentele. Accidentarea il va tine departe de gazon circa 3-4 saptamani.
INTENTII. Potrivit cotidianului Sport, fundasul Romei ar fi dispus sa se transfere la Barcelona. ""Chivu si-ar da toata silinta pentru a ajunge pe Camp Nou in cazul in care ar incepe negocieri intre catalani si romani"", scrie Sport. (Delia Gomoescu)

CUPA UEFA - OPTIMI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.