Show-biz-ul romanesc e plin de blonde. Care vor sa para inteligente, dar nu fac altceva decat sa ne starneasca rasul. In cele ce urmeaza veti putea descoperi cum se poate pierde virginitatea. Si culmea culmilor este ca nu se mai poate gasi sub nici o

Show-biz-ul romanesc e plin de blonde. Care vor sa para inteligente, dar nu fac altceva decat sa ne starneasca rasul. In cele ce urmeaza veti putea descoperi cum se poate pierde virginitatea. Si culmea culmilor este ca nu se mai poate gasi sub nici o forma!

Desi i se spune ex-Blondy, Cristina Rus tot Blondy a ramas. ""Mi-am pierdut virginitatea in noaptea in care am facut dragoste prima data in viata mea, si de atunci nu mi-am mai gasit-o"", a declarat, recent, cantareata. Hai ca asta-i buna! Pai, cum sa faci dragoste fara... ma-ntelegeti... actul in sine? Altfel, ar fi un simplu flirt, o intalnire adolescentina, o iubire platonica, sa zicem, si nicidecum dragoste. Sau poate la ea dragostea vine pe... cale orala, cine stie? Dar faptul ca nu si-a mai gasit virginitatea le intrece pe toate. Mi-o si imaginez pe Cristina Rus rascolind prin cutia cu amintiri si zicand: ""Uite motul de la botez, uite ursuletul meu preferat, uite cravata de pionier, daa€™ unde naiba oi fi pus virginitatea aia, c-am rascolit toata casa! N-o gasesc pe nicaieri si tare am nevoie de ea! Sa ma tai daca mi-aduc aminte unde-am pus-o!"".
O tanara ""actrita"" care joaca intr-o telenovela romaneasca, si-al carei nume nu l-am retinut, povestea intr-un interviu cum se relaxeaza ea aruncand in cada sare de baie, spumante si... muzica lui Mozart. Va inchipuiti cum plutesc CD-urile prin clabuc si cum se-aude bietul Mozart de sub apa?
IN DIRECT! Si totusi fetele se pregatesc pentru aceste interviuri. Dar sa vedeti ce jale este atunci cand ele intra in direct! Mbela Nzuzi de la B1 TV zice: ""Ar trebui ca domnul Cristian Tudor Popescu sa fie autosuspendat!"". Sa zicem ca Mbela are o scuza.
N-a invatat bine inca limba romana. Dar Cristina Sincai de la Realitatea TV are o problema: ""La PSD am vazut niste persoane imbracate in... barbati"". Numai ea stie ce-a vrut sa zica. Andreea Cretu-lescu, de la acelasi post: ""Avem o legatura telefonica prin telefon"". Fata asta parea dusa cu... satelitul! De la Dana Razboiu citire, de pe prompter: ""In judetele Iasi, Suceava, Arges, Cluj, Bacau a fost confirmat un mort"". Saracul, cum s-a mai plimbat el prin toate judetele! Iar Marina Almasan a pus capacul pe oala sub presiune: ""Va multumesc tuturor celor prezenti pentru prezenta in emisiune"". Mai lipsea sa mai zica: ""Si imi pare rau ca cei absenti n-au venit!"".

CHIFTELUTE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.