HAMBURG - RAPID 1-3 / Inaintea nemtilor
Dupa ce in tur a invins cu 2-0 in Giulesti, echipa lui Razvan Lucescu s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei UEFA datorita golului inscris in deplasare. Rapid devine astfel prima echipa car
HAMBURG - RAPID 1-3 / Inaintea nemtilor
Dupa ce in tur a invins cu 2-0 in Giulesti, echipa lui Razvan Lucescu s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei UEFA datorita golului inscris in deplasare. Rapid devine astfel prima echipa care ajunge in aceasta faza a competitiei dupa 1989, cand Victoria Bucuresti era eliminata de Dinamo Dresda. Tragerea la sorti a meciurilor din sferturi va avea loc maine. MECI. Gazdele au inceput meciul in forta, reusind pana la pauza sa anuleze avantajul luat de giulesteni in tur. Buga a inscris imediat dupa pauza si in acel moment Hamburg mai avea nevoie de doua goluri pentru a se califica. Au mai reusit decat unul, desi pe final au atacat chiar si cu portarul, si partida a fost prelungita cu mai bine de cinci minute. REACTII. Dupa meci, presedintele clubului giulestean, Dinu Gheorghe, era incantat de faptul ca fotbalistii lui Razvan Lucescu au rezistat cu succes presiunii impuse de gazde. ""Este extraordinar ce ni se intampla, este cea mai frumoasa infrangere din istoria Rapidului. A fost o partida tensionata din minutul 1 pana in 96. A fost un moment delicat cand am primit golul al treilea la scurt timp dupa reusita lui Buga, dar baietii s-au mobilizat extraordinar. N-am vazut in viata mea o echipa atat de puternica din punct de vedere fizic cum este Hamburg"", a spus oficialul, care nu crede ca toata lumea din tara se bucura de performanta Rapidului: ""Daca nu am facut o bucurie unora, macar am facut un bine fotbalului romanesc"". BUCURIE. Pe Stadionul ""AOL Arena"" au fost prezenti si aproximativ 500 de suporteri romani, ale caror scandari au acoperit de multe ori pe cele ale galeriei gazdelor, dar mai ales pe final. In Bucuresti, in ciuda orei tarzii si a ninsorii destul de abundente, aproximativ 2.000 de fani rapidisti s-au strans in Piata Universitatii pentru a sarbatori calificarea. FERICIT
""Nici nu mai stim pe ce lume suntem. Am reusit o performanta ametitoare. Am ajuns intr-un loc la care altii nici nu visau vreodata. Este o victorie a Romaniei, nu doar a Rapidului""
Razvan Lucescu
antrenor Rapid ISTORIE
""Este extraordinar ce ni se intampla, este cea mai frumoasa infrangere din istoria Rapidului. N-am vazut in viata mea o echipa atat de puternica din punct de vedere fizic cum este Hamburg""
Dinu Gheorghe
presedinte Rapid ""RECUNOSC DATORIA LA STAT""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.