Se cred rafinati, specialisti in relatiile cu copiii. ""Va intrebati ce poate vorbi un barbat de 30 de ani cu o fata de 12? O groaza de lucruri. E adevarat ca o fetita nu are rafinamentul meu intelectual, nu are experienta mea, dar are ceva ce eu

Se cred rafinati, specialisti in relatiile cu copiii. ""Va intrebati ce poate vorbi un barbat de 30 de ani cu o fata de 12? O groaza de lucruri. E adevarat ca o fetita nu are rafinamentul meu intelectual, nu are experienta mea, dar are ceva ce eu nu am. Sau, mai precis, ce eu nu mai am de mult! Are tineretea sa!""

Este confesiunea lui Lindsay Ashford, unul dintre cei mai populari pedofili din lume. La 36 de ani, expatriat din SUA, Lindsay traieste in America de Sud si lucreaza ca free-lancer, oferind consultanta in afaceri. Cea mai mare parte a timpului si-o petrece insa administrand site-uri dedicate iubitorilor de copii... Pe fiecare dintre ele insereaza pasage din confesiunea lui. O ""scrisoare deschisa"" compusa de Lindsay in martie 2002...
CONFESIUNE. ""Iubesc fetitele mici. Sunt pedofil. Si sunt mandru de asta (...). Nu am fost un copil molestat sau violat. Nu sunt un barbat singur care incearca sa aiba o relatie «normala» cu cineva de varsta lui. Sunt atras de fete adolescente si mai tinere, intre 9 si 13 ani. (...) Nu-mi amintesc de cand am simtit prima oara aceasta atractie. In pubertate, stiu ca prietenii rasfoiau la scoala Playboy sau Hustler si imi aduc aminte ca gaseam neatractive femeile, cu sanii lor imensi si parul pubian. Am inceput sa colectionez poze cu fete gimnaste. Iar in liceu nu pierdeam niciodata ocazia de a vorbi cu fete mai mici decat mine, indiferent pe ce tema. Si continuam sa am fantezii despre cum ar putea fi o relatie cu ele. (...)
Nu sunt exclusiv atras de fetite, dar trebuie ca ele sa fie atrase de mine. Am o viata sexuala foarte sanatoasa cu femei de varsta mea. Am fost casatorit, am divortat si am trait cu cateva femei. (...) Atractia mea pentru fetele mici nu este doar mentala, ci si psihologica. Sunt foarte atras de ele, dar nu de toate, asa cum nici tu nu esti atras de toate persoanele din grupul tau de preferinte sexuale. Cand am inceput aceasta scrisoare, am devenit tata. Am o fiica. Cred ca este o fetita frumoasa, dar nu sunt atras sexual de ea, asa cum nimeni altcineva n-ar putea fi atras de propriul copil. O iubesc profund, dar relatia dintre noi va ramane totdeauna cea de tata-fiica. Niciodata nu voi fi un parinte incestuos, gasesc asta oribil.""
Lindsay e un adevarat guru al pedofililor din intreaga lume care navigheaza pe net. A creat el insusi mai multe pagini web, iar pe una dintre ele are o sectiune speciala, dedicata copiilor disparuti. Fireste, sunt numai fotografii de fetite, altruismul sau e limitat de preferintele sale sexuale. In deschiderea paginii e afisat un trandafir rosu - simbolul dragostei nemarginite pe care o poarta acestor copii. Parintii unei fetite, disparuta si gasita moarta, au dat de poza fiicei lor pe site-ul pedofilului si au sesizat autoritatile. Reactia acestora a fost stupefianta: nu putem face nimic pentru a interzice acest site, deoarece el nu incalca legea.

""FOTOMODELE"". Pe asa-zisele site-uri de modelling se comercializeaza si videocasete cu minore, fara a se oferi, de regula, mostre video


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.