RUGACIUNI. Miscarile facute de musulmani in timpul rugaciunii sunt benefice pentru sanatate, conform unui studiu publicat in Malaysia. Rugaciunea islamica, sau salat este un bun exercitiu pentru inima si coloana vertebrala si mareste capacitatea de c
RUGACIUNI. Miscarile facute de musulmani in timpul rugaciunii sunt benefice pentru sanatate, conform unui studiu publicat in Malaysia. Rugaciunea islamica, sau salat este un bun exercitiu pentru inima si coloana vertebrala si mareste capacitatea de concentrare si memorare. Rugaciunea, care trebuie efectuata de cinci ori pe zi, incepe cu pozitia in picioare, urmata de o inclinare a corpului in fata si de pozitia ghemuit. Credinciosul atinge solul cu fruntea, apoi repeta gesturile, tot acest ansamblu avand efectele unui exercitiu fizic.
COSMETICA. Cremele antirid foarte scumpe nu sunt cu mult mai eficiente decat produsele de acelasi tip mai ieftine, este concluzia unui studiu realizat de revista Consumer Report. Cercetatorii au descoperit ca, dupa 12 saptamani de utilizare, cele mai scumpe creme au reusit sa atenueze ridurile cu mai putin de 10%, o diferenta abia vizibila cu ochiul liber. ""Nu exista nici o corelare intre pret si eficacitate. Cel mai bine ar fi ca oamenii sa citeasca reteta produsului si sa nu se lase influentati de ambalaj"", a declarat unul dintre autorii studiului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.