Ninsorile care au pus stapanire pe Moldova dau peste cap Divizia A. Din cauza zapezilor, doua meciuri programate in etapa a 17-a s-ar putea sa nu se dispute. Dupa ce Federatia Romana de Fotbal a stabilit ca meciurile care erau programate la sfar

Ninsorile care au pus stapanire pe Moldova dau peste cap Divizia A. Din cauza zapezilor, doua meciuri programate in etapa a 17-a s-ar putea sa nu se dispute.

Dupa ce Federatia Romana de Fotbal a stabilit ca meciurile care erau programate la sfarsitul acestei saptamani in liga a doua sa fie amanate din cauza conditiilor meteorologice, exista riscul ca si alte partide, de aceasta data chiar din Divizia A, sa nu se poata disputa.
VASLUI. Ninsorile care s-au abatut in ultimele zile pun in pericol partidele FC Vaslui - Gloria Bistrita si Otelul Galati - Poli Iasi. Vremea de ieri i-a panicat pe oficialii clubului finantat de fostul arbitru international Adrian Porumboiu. Inca de la primele ore a nins puternic, iar dupa-amiaza orasul a fost cuprins de un viscol puternic, astfel ca suprafata de joc la Stadionul Municipal a fost acoperita de un strat consistent de zapada. Situatia ii incurca foarte mult pe jucatorii lui Mircea Rednic, care, dupa remiza din Giulesti, scor 1-1, spera ca vor reusi sa obtina sambata prima victorie in Divizia A. In cazul in care partida cu Gloria se va disputa, pe langa starea proasta a terenului de joc, moldovenii vor mai avea de trecut peste un handicap, reprezentat de absenta mijlocasului Sorin Frunza. Acesta a devenit indisponibil pana la vara, dupa ce la sfarsitul lunii februarie a suferit o accidentare grava la genunchiul piciorului stang.
GALATI. Otelul a dat bomba primei etape, umilind pe Dinamo chiar in Stefan cel Mare. Echipa de la Dunare spera sa continue si maine pe aceeasi linie, mai ales ca partida cu Poli Iasi va reprezenta si intoarcerea siderurgistilor pe Stadionul Otelul, dupa un exil destul de lung cauzat de refacerea gazonului. De altfel, pentru a proteja suprafata de joc, echipa antrenata de Petre Grigoras s-a pregatit mai mult pe Stadionul Siderurgistul, care beneficiaza de gazon artificial. In ceea ce priveste oaspetii, acestia au plecat inca de ieri la Braila, acolo unde antrenorul Ionut Popa a gasit terenuri mai bune de pregatire. De altfel, tehnicianul formatiei din Copou
s-a plans si inaintea meciului cu Poli Timisoara de calitatea proasta a terenurilor de antrenament.

JIUL N-A VRUT SA JOACE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.