Esecul din prima etapa, 0-3 cu Otelul, a stricat debutul antrenorului principal Ion Marin, al jucatorilor Alexa, Barcauan si Danciulescu, dar cauzele sale nu sunt legate doar de sclipirile atacantului Otelului Daniel Stan sau de inspiratia antrenorul

Esecul din prima etapa, 0-3 cu Otelul, a stricat debutul antrenorului principal Ion Marin, al jucatorilor Alexa, Barcauan si Danciulescu, dar cauzele sale nu sunt legate doar de sclipirile atacantului Otelului Daniel Stan sau de inspiratia antrenorului Petre Grigoras.

Unul dintre personajele invinovatite pentru jocul dezastruos al ""cainilor"" este fostul antrenor, spaniolul Esteban Vigo.
PREGATIRE. ""Echipa este total nepregatita fizic. Jucatorii nu pot sa stea in picioare. In cantonamentele acestei ierni s-au facut mai mult antrenamente de mentinere, nu de acumulare. Antrenorii spanioli nu discutau cu nimeni, in afara presedintelui Ioan Becali. Spuneau ca el i-a adus si numai cu el trebuie sa colaboreze. In aceste conditii, e greu sa faci o munca de echipa"", a dezvaluit o persoana apropiata gruparii din Stefan cel Mare, sub protectia anonimatului.
CIUDATENII. De asemenea, preparatorul fizic al echipei, italianul Marco Onetto, este si el invinovatit de aceeasi sursa. ""Din cate stiu, specialitatea sa este de copii si juniori. Testele sale fizice erau foarte simpliste si asemanatoare cu cele pe care le dadeau jucatorii din anii a€™70-a€™80. Un alt aspect interesant l-am observat inaintea jocurilor. Antrenorii anuntau titularii in vestiar, chiar inainte ca echipa sa iasa la incalzire. Va dati seama ca jucatorii erau nauci"", a mai povestit sursa respectiva, care a incheiat: ""S-au facut greseli si in alcatuirea echipei la meciul cu Otelul. De exemplu, Dan Alexa nici nu trebuia sa joace titular, iar in aceeasi situatie se afla si Cosmin Barcauan. Mai au de lucrat pana sa intre in ritm si sa faca fata jocurilor"".

PREGATIRI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.